New in


Den har en lite mer grön ton i verkligheten, är från topshop och kostade 299 om ja ej minns fel(?). Sedan fick ja även med mig en hel vinröd t-shirt från Monki för endast 60 kr. Och några klistermärken från brandy m.

Kitten



Slask,snö, slask, snö





Snö och slask om vart annat i Sthlm just nu. Går verkligen från en dag till en annan hela tiden. Så kan ha råkat kolla tillbaka på gamla bilder och nej de få en väl inte att må bättre. Men ja de ser ju ganska underbart ut. Längtar tills ja e klar med skolan och bara ska jobba mycket för att sedan resa ännu mer haha.

Hur jag gör mina bryn

Brow gel och brow powder är från Anastasia och spooley/borste från kicks. Powdret är i färgen Taube (?) och är ganska dyrt men enligt mig så värt! Man får naturliga bryn och de är lätt att välja hur skarpt och hårt man vill ha det jämfört med till exempel en penna. 

man kan ju alltid drömma

 
Untitled #299
 
Untitled #299 by fridawennerfors featuring glass waterbottles
 
Nu vill ja ha sommar. Grillat, kvällsdopp, jordgubbar, kompisar 24/7, sol, kvällsfotboll osv u get it. Snart så. Eller är ju januari men haha. På rätt väg i alla fall, blir ju ljusare och ljusare ute nu på kvällarna. 

Eat. Sleep. Repeat


Med en stor hoodie, musik och stort hår tar ja mig igenom dagen typ sovande haha. 

Favorit nagellack

398 pink MAVALA - camel cashmere KICKS - 396 velvet MAVALA (likt Kylie jenners läppfärg!) - vitt från CHINA GLAZE - metallic från SEVENTEEN - matt överlack O.P.I - topplack VIVA LA DIVA 

tumblr

 

 
 
 
lovelyylifeee.tumblr.com - ett väldigt cheesy namn har ju ändå min tumblr men ja, när jag skaffade den kände jag ej för ennu något som endast hette mitt för och efternamn haha. Så ja, chessy fick de bli. 

Vill nu

Slaskig tisdagsmorgon och jag längtar långt här ifrån.

26/1

Måndag nudå yey yey yey. Började veckan helt tvärtemot hur ja brukar. Brukar nästintill alltid gå hem på måndagar och sova heh. Men nu var ja först med Lovisa och Paulina för att sedan gå till gymmet. P har ju varit borta en hel vecka så vi har en hel del att ta igen heh. Nu sitter ja hemma och ska se på New girl och bara surfa runt typ. Är en väääldigt lugn vecka i skolan så har inge ångest inför veckan. Vilket alltid är skönt! Imorgon borde ja åka och köpa sminkborstar (Majken om du läser detta haha) men annars så blir de nog chill, kanske cheer og. Onsdag har ja cheer träning & sen ska ja ta ut allt ur mitt rum för att de sedan på torsdag ska det läggas nytt golv och göra en trävägg i min och systerns rum. Kul kul.  Och sedan helg<3 
 
 

13 bra och 1 skön en

 
 

Vore inte helt fel

 
ja ja jaaaa
 
ja ja jaaaa by fridawennerfors featuring champagne shoes
 
 

I´m back

Har saknat bloggandet och har nu samlat ihop så pass mycket tagg så att ja är riktigt sugen på att köra igång igen! Valde att sluta då jag ej hade mycket energi alls och verkligen inget pepp på att blogga, men nu så. Kände även att ja inte hade något att blogga om då alla mina tidigare ämen var mindre viktiga för mig. Man förändras ju och byter stil och intressen och sådant. 
 
 
Så nej! Ingen idé att ni frågar om träning och hälsa inlägg längre. Jag  är fortfarande hälsosam i den meningen med att ja äter bra. För både min kropp och mitt hjärta haha. Vill ej hetsa mina läsare att försöka få en kropp eller äta så som underviktiga modeller eller någon galen fitness tjej gör, för de är långt ifrån hälsosamt. Jag är äldre och smartare nu I guess, för de är inte jag längre. Och de har ja inte en enda mm skam i kroppen över. Tvärtom. 
 
Väljer att börja på nytt på en ny blogg och med absolut inte en enda följare haha. Så ska bli en riktig utmaning att höja siffrorna igen men sådant är ju kul. 
 
Börjar detta inlägg (eller bibel blir de väl mer hah) även med några sanningar/fakta om mig för er läsare som är helt nya.
 
 
 
1. Jag är en fjorton år gammal tjej och bor i Stockholm. 
2. Jag går mitt första år på cherleading, basar, och är redan helt galet fast! 
3. Jag är smått obsessed med att ha fixade, matta naglar haha. Tumblr<3333
4. Jag är envis men förlåtande (hur de går ihop vet ja ej). 
5. Jag har nästintill alltid musik på och jag lyssnar på kygo, Beyonce, trey songz och en stor mängd fler! 
6. Mat jag älskar är sushi, mango, godis (mat? vi säger så) och kyckling i alla former. 
7. Jag är kallblodig och fryser nästintill alltid ;( 
8. Jag är väldigt känslomässig lol. 
9. Jag är absolut sämst på att se serier! Har endast sett klart en serie och de är gg har dock börjat på massa så som new girl, HIMYM, prison break och älskat dem men inte sett klart haha. 
 
10. Jag ser allra helst en komedi film eller action, fast söta filmer är alltid mys men somsagt är känslomässig haha. Dear John<3 
11. Min största rädsla är typ människor? Mördare, våldtäksmän eller att någon ja älskar ska gå bort. 
12. Jag är inte rädd för insekter, ormar eller liknande. Kan vara för att jag är nästintill uppvuxen i en skog hahah. 
13. Jag har inget tur nummer, vinner aldrig haha. 
14. Jag började blogga när jag var 9/10 år? Va va va va? Är de ens lagligt haha. 
15. Från när jag började till jag var kanske 12 bloggade jag dock endast om foto. Alla ja kände trodde jag skulle bli fotograf haha men tog en paus, och den varar fortfarande. Tycker dock fortfarande att de är vääääldigt kul. 
16. Har spelat fotboll en stor del av mitt iv men slutade för att ja va för lat för att gå på vintern haha.